2012 Yıldızlar Kulübü Üyeleri Yemekte Buluştu

Geçen yıl satışları ile başarılı çalışmalara imza atmış olan avon yıldızlar kulübü üyelerimiz başarılarını verilen yemek ile kutluyor. Geçtiğimiz günlerde istanbul Wow otelde yapılan toplantıda buluştuk. Dereceye girenlerin hediyelerinin takdim edildiği bu özel günde Avon Türkiye satış direktör Gülay Başaran ilede tanışma ve fotoğraf çektirme imkanı bulunmuştur.

Nezih Bir Ortam ve Yemek Eşliğinde

İstanbul’ın sayılı otel ve kongre merkezlerinden olan Wow otelde gerçekleştirilen 2012 yıldızlar klübü üyeleri toplantımızda başarı sahibi insanlar sahnede başarıları tescillenirken bir çok süpriz ilede hediyeler dağıtılmıştır.

2012 Avon Yıldızlar Kulübü

Yeni Ürünler Tanıtıldı

Toplantı alanında açılan standlarda özellikle Avon haziran kataloğunda yer alacak olan iki yeni ürün’ün tanıtımı ve deneme imkanı bulundu. Elite Gentleman EDT ve Solution BB Krem standlarında kulüp üyeleri ürünleri tanırken aynı zamanda deneme imkanı buldular.

5. 10. 15. Yıl kulüp Üyeleri

Firmanın kuralları gereği yıldızlar kulübü üyeleri 5 – 10 – 15 yıl üst üste kulüb üyeliğinde kalmaları durumunda başarılar sahnede özel plaket verilerek kutlanmaktadır. Bu yılda değişmeyen uygulama ile onlarca temsilci onure edilmiştir.

Bölge Bölge Dereceye Girenler
Türkiye genelinde bölge bölge geçerli olan temsilciler her bölgede ilk 3 başarılı kulüp üyesi yine butür organizasyonlarda sahnede başarısı özel bir plaket ile kutlanmaktadır. Sitemizin editörlerinden Mustafa beyde bölge üçüncüsü olarak plaket alanlar arasında yer almış olup kendisini tebrik ediyoruz.

Canlı Müzik Eşliğinde
12:00 itibari ile başlayan görsel şölen 17:00’a kadar çok güzel ve bol hediyelerin olduğu bir ortamda devam etmiştir. Pırlanta ve 2000 TL tatil hediye çeki sahiplerini bulurken yurtdışı seyahati kazanan kulüp üyeleride tanıtıldı.

2013 Yıldızlar Klübü Toplantısında Görüşmek Üzere
Avon 2013 yılına muhteşem bir giriş yapmış olup öylede devam ediyor. Yeni düzenleme ile yıdızlar kulübü üyeliği giriş seviyesi 10.000 TL olup bu limite yıl sonuna kadar ulaşan herkesle görüşmek üzere başarılar dileriz.

Updated: 23 Nisan 2020 — 19:08

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

© 2019 BU SİTE AVON KOZMETİK'İN RESMİ SİTESİ DEĞİLDİR. RESMİ SİTEYE https://www.avon.com.tr ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.